chapter03.jpg

Temeljem članka 9. Uredbe o spajanju javnih ustanova restauratorske djelatnosti („Narodne novine“ broj: 2/97, 119/01 i 72/14) i članaka 8. i 22. Statuta Hrvatskog restauratorskog zavoda, ravnateljica Hrvatskog restauratorskog zavoda raspisuje natječaj za zasnivanje radnog odnosa na sljedećim radnim mjestima:

1. Konzervator-restaurator - 2 izvršitelja (m/ž) u Odsjeku za papir, Restauratorski odjel Dubrovnik, Služba za odjele izvan Zagreba 2, rad na određeno vrijeme u trajanju od dvanaest mjeseci s punim radnim vremenom i probnim radom u trajanju od 6 mjeseci, mjesto rada Dubrovnik za potrebe provedbe ugovora o provođenju mjera zaštite i izvođenju konzervatorsko-restauratorskih radova na dokumentima i drugom arhivskom gradivu iz perioda Dubrovačke republike

2. Stručni suradnik za nabavu - 1 izvršitelj (m/ž) u Odsjeku za planiranje i realizaciju nabave, Odjel za poslove nabave, Služba za nabavu i opće tehničke poslove, rad na određeno vrijeme s punim radnim vremenom – zamjena za nenazočnog radnika, mjesto rada Zagreb.

Rok prijave na natječaj je 7. 2. 2019. godine.

Tekst natječaja (PDF)

Go to top